Onderhoud in de garage van Soerel Automobielen

Naast de verkoop van auto’s kunt u bij ons ook terecht voor reparaties, onderhoud, banden en airco service, tevens kunnen we een financiering voor uw auto regelen.

Onderhoud en reparaties in Wapenveld

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht, we hebben een kleine maar praktische werkplaats, die is uitgevoerd met zeer moderne uitlees computers, zodat een storing snel gevonden kan worden.
Ook voor nieuwe banden kunt u bij ons terecht, er staan 2 vrijwel nieuwe machines om uw winterbanden en zomer banden te de- en monteren.

APK-keuringen bij Soerel Automobielen

Algemene Periodieke Keuring, afgekort APK, is een keuring aan uw auto die ieder jaar moet plaatsvinden. Uw auto wordt ieder jaar getest op de veiligheid- en milieu eisen die gesteld zijn door de regering. Tijdens de APK-keuring wordt onder andere gekeken naar brandstofsoort, remmen, carrosserie, ruiten, gordels en verlichting.

Meer weten? Neem contact op met Soerel Automobielen in Wapenveld.

Voor meer informatie over onderhoud, reparaties en de APK keuring, kunt u contact opnemen door te bellen met 038-4477500 / 06-55342886 of vul ons contactformulier in. Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd om bij ons langs te komen en in onze showroom onze auto’s te bekijken.

Mogelijk gemaakt door Mobilox