Over ons

Soerel Automobielen is een universeel bovag autobedrijf wij verkopen betrouwbare auto’s in de betaalbare prijs klasse ons aanbod betreft een grote doelgroep van jong tot oud. wat wij bieden is een assortiment van groot tot klein en echte caravan trekkers, familie auto’s, hoge instap maar ook voor de beginnende rijders en af en toe voor de ondernemers een bedrijf bus.

Onze visie

Service is het eerste waar wij garant voor staan evenals betrouwbaar. ons motto “het is geen kunst om iemand 1x een auto te verkopen het is een kunst om iemand 2x een auto te verkopen” en dat merk je aan onze service, wij horen van onze klanten dat ze dat zeer op prijs stellen. We hebben daarom ook uitgebreide openingstijden zodat je ook na werktijd nog bij ons terecht kunt. op afspraak kunt u voor de verkoop ook op zondag terecht.

Ons team

Wij zijn Leon en Hennie v.d Worp , we zijn een getrouwd stel en zijn in 1998 gestart met ons bedrijf, wat begon als een hobby van Leon liep al snel uit de hand zodat ook Hennie besmet werd met het auto virus. Vanaf ons 17e jaar zitten we al in de auto’s. je kunt rustig zeggen dat wij opstaan en gaan slapen tussen de auto’s, letterlijk want ons bedrijf runnen we aan huis. Hennie houd zich bezig met de administratie en draagt zorg voor het internet gebeuren en Leon zorgt voor de in en verkoop en de reparaties en het onderhoud.

Gastvrij

Staat ook hoog op ons lijstje u bent bij ons van harte welkom , gewoon aan de keukentafel en niet in een dure showroom dat past niet bij ons, wij zijn “gewone” mensen , een bedrijf zonder poespas. Met een kleine maar zeer efficiënte werkplaats. Met moderne uitlees apparatuur kunnen we snel storingen opsporen.

Historie

na een aantal jaar hobbyen besloten we om ons eigen bedrijf op te starten aan de Soerelseweg in Heerde. Daar komt onze naam ook vandaan, het werd al snel te klein op dat adres , dus zijn we in 2000 verhuisd naar ons huidige adres. Inmiddels zitten we al weer heel wat jaren op deze locatie. Wat in 1998 begon met 8 auto’s is nu uitgegroeid tot gemiddeld 40 auto’s op onze stoep. in 2016 hebben we nog een stukje terrein erbij gekocht zodat we nog iets verder kunnen groeien. en ons aanbod nog meer kunnen verbreden. Inmiddels hebben we in 2022 ons bedrijf nogmaals uitgebreid met ruim 350m2 om zo nog meer variatie te kunnen bieden.
Ons aanbod loopt uiteen vanaf +/- € 3000 t/m € 25.000 ons doel is om occasions aan te bieden voor mensen met een iets kleinere portemonnee , maar ook voor gezinnen met kinderen en de iets ruimere portemonnee en af en toe een bestel bus voor de ondernemer.

Soerel
Soerel
Soerel
Soerel
Mogelijk gemaakt door Mobilox